Menu
Your Cart

Συσκευή Μασαζ Fascial Gun ForHome 000020

Συσκευή Μασαζ Fascial Gun ForHome 000020
Συσκευή Μασαζ Fascial Gun ForHome 000020
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή (1 έως 3 μέρες παράδοση)
  • Brand: For Home
  • Κωδικός: GB-613014
24,90€

Περιγραφή

Εξαιρετικά αθόρυβο και φορητό πιστόλι μασάζ: κινητήρας 24V χωρίς ψήκτρες, υιοθετεί αεροδυναμικό σχεδιασμό ηχομόνωσης με βελτιστοποιημένη μετάδοση διπλού ρουλεμάν, μειώνοντας σημαντικά τον θόρυβο. Ακόμη και στο υψηλότερο επίπεδο, εξακολουθεί να είναι κάτω από 55dB. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο σπίτι, στο γυμναστήριο και οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να ενοχλείτε τους άλλους.

Έξι εναλλάξιμες κεφαλές μασάζ, ένα εργονομικό φορητό πιστόλι μασάζ που μπορεί να καταπραΰνει τους δύσκαμπτους μύες σας μέσα σε λίγα λεπτά. Μεγάλη διάρκεια εργασίας: Μπορεί να λειτουργήσει για περίπου 6 ώρες μετά τη φόρτιση. Η ένδειξη μπαταρίας σάς ενημερώνει για πόση ισχύ σας απομένει. (Διεθνές συμβατό 100-240V.)

Τρεις ρυθμιζόμενες ταχύτητες, παρέχοντας χαμηλές, μεσαίες και υψηλές ταχύτητες, προσαρμόζουν εύκολα διαφορετικές ρυθμίσεις ταχύτητας, έως 3200 χτυπήματα ανά λεπτό, πλάτος 12 mm παρέχει βαθιά μυϊκή χαλάρωση, πλήρη αποκατάσταση, ανακούφιση από τον πόνο και αυξημένο εύρος άσκησης.

Η εταιρεία παράγει επαγγελματική προμήθεια πιστολιών μασάζ εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε υπεύθυνοι για την υγεία και την ασφάλεια των πελατών μας και πάντα επιμένουμε στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας για να προχωρήσουμε περαιτέρω. Έχετε προβλήματα ποιότητας και επιστροφές άνευ όρων.

Σημείωση: Το πιστόλι μασάζ είναι εξοπλισμένο με λειτουργία προστασίας ασφαλείας υπό συνεχή χρήση, με λειτουργία χρονισμού και σταματά μετά από 15 λεπτά συνεχούς λειτουργίας για να αποφευχθεί η μακροχρόνια λειτουργία ή δεν είστε δίπλα του. Κάντε επανεκκίνηση ή ακολουθήστε τις οδηγίες.

24 Volt.

λειτουργεί για περίπου 6 ώρες μετά τη φόρτιση.

σταματά μετά από 15 λεπτά συνεχούς λειτουργίας για να αποφευχθεί η μακροχρόνια λειτουργία ή δεν είστε δίπλα του.

Υλικό: Δέρμα, Πλαστικό.

Τροφοδοσία: Τροφοδοτείται από μπαταρία.